Wat is Reïncarnatie Therapie?

Reïncarnatietherapie is een vorm van regressietherapie, waarbij cliënten in een ontspannen toestand mogelijk teruggaan in de tijd,  naar vorige levens.

Hoe kan dit je helpen?

Helen: De therapie richt zich op het identificeren en helen van emotionele en fysieke blokkades die hun oorsprong zouden kunnen hebben in vorige levens. Door het begrijpen van en werken met deze blokkades, streeft men naar verbetering van het algemene welzijn.

Therapie richt zich soms op het begrijpen en oplossen van karmische patronen.

Zelfontdekking en Spirituele Groei: Het verkennen van vorige levens kan inzicht geven in patronen, relaties en levenslessen.

 

Let op: Het vervangt geen medische behandelingen. Het kan wel een mooie aanvulling zijn.

Doel en ernst van Reïncarnatietherapie:

Het is belangrijk te weten, dat Ik geen Reïncarnatie Therapie sessies doe enkel en alleen omdat mensen nieuwsgierig zijn naar hun vorig leven.

Het is bedoeld voor mensen die emotionele en spirituele kwesties willen verkennen en aanpakken. De sessies zijn gericht op persoonlijke groei, zelfontdekking en het helen van diepgewortelde blokkades.

Het is niet geschikt voor mensen met autisme of ADHD.

Methode Jan A. Kleyn:

Ik gebruik de methode van Jan A. Kleyn. Hij was een paragnost en regressie therapeut.

Hij schreef de succestitels Jouw Persoonlijke Gids, Omgaan met gidsen, Je Gids naar een vorig leven en Geesten, Gidsen en Engelen.

Hij benadrukt de samenwerking met onze spirituele gidsen, zoals hij deed samen met zijn gids Leila.

 

Waar bestaat een consult uit?

Eerst vindt een intake gesprek plaats waarin wij gaan onderzoeken en benoemen wat jouw hulpvraag is.

Het welzijn van de mensen die naar de afspraak komen is belangrijk voor mij, daarom zal ik tijdens dit gesprek beoordelen of het gepast is om een regressiesessie te hebben. Klanten moeten zich veilig en vertrouwd voelen. Er zijn situaties mogelijk waarbij het onder de gegeven omstandigheden niet wenselijk is om iemand een sessie te laten ondergaan. Ik zal op dat moment aanbevelen om een andere vorm van (holistische) therapie te proberen.

Wij beginnen met de sessie om je spirituele gids te leren kennen en daarna samen naar je vorige leven te 'kijken'. Het is belangrijk om te weten dat je tijdens de regressie in een lichte trance bent. Met andere woorden, je bevindt je niet in een diepe hypnose en ik gebruik geen hypnosemethoden voor diepe trance. Op deze manier ben je je bewust van wat er gebeurt.

De sessie duurt ong. 2 uur.

Denk je dat deze therapie geschikt is voor jou? Neem contact op om een afspraak te maken.