Wat is reiki?

Het Usui Systeem van Reiki is een energetische geneeswijze uit Japan die universele levensenergie gebruikt via de hand van een beoefenaar om te helpen stagnerende energie te verplaatsen en blokkades op te heffen.

 

Wat is een holistisch consult?

Als je energie niet goed meer stroomt, kunnen er blokkades ontstaan. Reiki gaat naar de oorzaak toe.

In een holistisch behandeling wordt naar het geheel gekeken: op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Tijdens een holistisch consult zal ik je benaderen als een uniek individu en aandacht besteden aan verschillende aspecten van je leven. Zoals je fysieke gezondheid, emoties, gedachten, relaties, levensstijl en spirituele overtuigingen.

  • Om de energie in je lichaam en geest te harmoniseren.
  • Verlichting van pijn en versnelling van genezing.
  • Om depressie en angst te verminderen.
  • Emotionele helderheid en spirituele groei.
  • Om dingen naar de oppervlakte te brengen zodat ze losgelaten en/of geaccepteerd kunnen worden.

 

Let op: Het vervangt geen medische behandelingen. Het kan wel een mooie aanvulling zijn.

 

Waar bestaat een consult uit?

Een Reiki behandeling gecombineerd met andere therapieën zoals:

  • Edelsteentherapie: maakt gebruik van de energetische eigenschappen van verschillende edelstenen en kristallen om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Wanneer Reiki en edelsteentherapie worden gecombineerd, kunnen ze elkaar aanvullen en versterken.
  • Klankschaalbehandeling: de trillingen en geluidsgolven van de klankschalen resoneren door het lichaam en hebben een ontspannend en harmoniserend effect op verschillende niveaus, waaronder fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. De trillingen kunnen diep doordringen in het lichaam en worden vaak ervaren als een diepe massage op cellulair niveau. Dit kan helpen om spanningen los te laten, de bloedcirculatie te verbeteren, stress te verminderen en een gevoel van diepe ontspanning en welzijn te bevorderen.
  • Tafelopstellingen: een vorm van systemisch werk die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de dynamiek van een systeem, zoals een familie, organisatie of persoonlijke situatie. Tafelopstellingen kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verkennen van familiedynamiek, het onderzoeken van loopbaanvraagstukken, het verkrijgen van inzicht in persoonlijke relaties of het identificeren van bronnen van stress en blokkades.
  • Inzichtkaarten: zijn een hulpmiddel voor persoonlijke groei, zelfreflectie en het verkrijgen van inzicht. Trek een kaart om inspiratie, begeleiding of een thema voor de dag te ontvangen. Reflecteer op de betekenis van de kaart en hoe deze van toepassing kan zijn op jouw leven.

 

Neem de eerste stap

Ben je klaar om meer naar jouw kracht te komen? Neem de eerste stap op jouw reis naar welzijn en ontdek de transformatieve kracht van holistische therapie. Samen bouwen we aan een sterker, meer gebalanceerd en krachtiger jij.

Ontdek de harmonie binnenin en laat jouw kracht stralen.

Prijs per behandeling

€35 per consult

Reiki & holistische behandeling in Veenendaal

 

Kristalhealing, edelstenen behandeling
Energetisch behandeling, reiki behandeling
klankschaal sessie, klankschaal behandeling